2009. október végén több mint 13 éves sikerre alapozva megnyitottuk másodikként a Govinda Vega Sarkot az ötödik kerületi Papnövelde utcában.

Éttermünk jellege és üzemeltetési formája hasonló mint ahogy a Govinda 1-ben már bevált. Kínálatunk között megtalálhatóak a magyaros, indiai, európai ízek, sós csemegék, saláták valamint házi készítésű ital- és édességkülönlegességek, melyekből vegán látogatóink is találnak kedvükre való fogásokat.

Éttermeink állandóan megújuló kínálata mellett folyamatos akciókat is kínálunk. Új menüket dolgoztunk ki melyek figyelembe veszik a modern étkezési szokásokat, a különböző testtípusokat, az ősi indiai gasztronómiai tudást és természetesen mindezt megfizethető piacképes áron.

Létrehoztuk a Govinda klubtagságot, melynek keretében tájékoztatunk minden regisztrált tagot akcióinkról, illetve hírlevél keretében hasznos információk birtokába juthat. A hírlevélben részletesen beszélünk az indiai gasztrónómiáról, az ájurvéda elveinek fontosságáról, az egészséges életmódról, érdekes receptekről, akciókról, kedvezményekről, illetve sok más érdekes és hasznos dologról, aminek nagy hasznát veheti minden kedves olvasó.

Asztalfoglalás: +36 20 554-9919
Nyitvatartása: H-SZ: 12-21, V: zárva
Az étterem honlapja: www.vegasarok.hu
Az étterem közösségi oldala: www.facebook.com/vegasarok
Cím: Budapest 1053 Papnövelde utca 1.


Facebook icon e-mail icon