Az étterem története 1996-ra nyúlik vissza, amikor a Belgrád rakparton megnyílt, az országos viszonylatban is egyedülálló, indiai vegetariánus étterem, a Govinda. Hat év sikeres működés után az étterem az V. kerületi Vigyázó Ferenc utcába költözött át egy másik nagyhírű étterem, a volt Gandhi helyére. Itt nagyobb helyen, nagyobb választékkal, sokkal gyorsabban tudjuk kiszolgálni vendégeinket.

Hidegen-melegen tartó pultunkból húszféle meleg ételt, salátapultunkból többféle salátát választhat az, aki ellátogat hozzánk. Emellett saját készítésű különleges (alkoholmentes) italokkal és édességekkel is szolgálhatunk. Kínálatunk mindennap megújuló, ezért megunhatatlan. Igény szerint, kisebb (20-50 fős) rendezvényeket tudunk az éttermen belül lebonyolítani, de nagyobb (50-150 fős) rendezvényekre is vállalunk főzést, előre leegyeztetett formában.

Mivel elvi okokból nem dohányzunk, és nem fogyasztunk alkoholt, ezért éttermünk füstmentes, és egészséges környezetet nyújt vendégeinknek.

Bankkártyát tkezési utalványokat is elfogadunk ( Sodexo, Erzsébet, Ticket Restaurant, Cheque Dejeuner), illetve SZÉP kártyás fizetésre is van lehetőség. Éttermünk csatlakozott a Stay as Home programhoz.

Asztalfoglalás: +36 1 473-13-10
Nyitvatartása: H-P: 11.30-21 h, Sz: 12-21 h, V: Zárva
Az étterem honlapja: www.govinda.hu
Az étterem közösségi oldala: www.facebook.com
E-mail cím: govinda1.etterem@gmail.com
Cím: Budapest 1051 Vigyázó Ferenc utca 4.


Govinda Klub

www.govindaklub.hu

Díjat nyert a vigyázó ferenc utcai Govinda Étterem!

A népszerű Tripadvisor portál a vendégeink véleménye alapján Budapest Legjobb Vegetáriánius Étterme 2012 díjat adta a vigyázó ferenc utcai éttermünknek. Köszönjük!
Jöjjön el hozzánk Ön is, és ízlelje meg díjnyertes ételeinket!

Facebook icon e-mail icon