A Govinda étteremlánc Egerben is várja vendégeit!

Az indiai vegetáriánus ételek mellett megtalálhatóak a nemzetközi konyha jellegzetességei és a friss alapanyagokból készült, színes-ízes saláták is. A fűszeres, karakteres ízek kedvelői éppúgy szeretik ételeinket, mint az egészséges- vagy reform táplálkozás hívei. Szakácsaink nagy gonddal, odafigyeléssel és szeretettel készítik el remekműveiket, melyek nem csak a testnek, hanem a léleknek is táplálékul szolgál. Nézze meg éttermünk lakto-vegetáriánus finomságait közösségi oldalunkon is!

Ha szeretné kipróbálni egészséges módon készült, színes ízvilágú ételeinket, örömmel vesszük rendelését, vagy várjuk Önt személyesen vegetáriánus éttermünkben hétfőtől-péntekig 12h-16h-ig.
Éttermeink szakképzett csapata vállalja rendezvényekre, esküvőkre különleges ételek, menük elkészítését, kiszállítását. Adalék- tartósítószer, színezékmentes ételek gazdag választékából válogathat.

Kínálatunk: kétféle főétel (vegan: tejtermék mentes is), kétféle köret, kenyérféleség, leves, csemege/saláta, egytál menü, háromféle édesség, kétféle ital.
(Egyedi megrendeléseket is felveszünk!)

Kora tavasztól késő őszig hangulatos terasz áll vendégeink rendelkezésére.

Sok szeretettel várjuk!

Rendelésfelvétel, asztalfoglalás +36 70/2222-631
Nyitvatartása: H-P: 12-16 óráig (munkanapokon)
Az étterem honlapja: www.govindaeger.hu, www.lepnikell.hu
Az étterem közösségi oldala: https://www.facebook.com/egrigovindaetterem
Cím: 3300 Eger, Tűzoltó tér 5. (a Tűzoltó múzeum mellett. Ingyenes parkolás 200m-re)