A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus – húst, halat, tojást nem tartalmazó – ételféleségeket ízlelhet meg.

GOVINDA egy név, mely arra a személyre utal, aki elégedettséget okoz az érzékeknek. A Govinda éttermekben készített ételek tökéletesen hűek nevükhöz, hiszen egyszerre táplálják a testet és okoznak elégedettséget a léleknek.

Hogyan lehetséges ez? Az általunk készített ételek egyszerre tartalmazzák mind a hat ízt – sós, édes, keserű, savanyú, fanyar és csípős – így elégedetté teszik az elmét, amely a jólakottság érzéséért felelős “hatodik érzékünk”. Emellett természetesen már a felszolgált ételféleségek látványa önmagában is az elégedettség érzését kelti, köszönhetően a felhasznált zöldségfélék és fűszerek harmonikus színvilágának.

Az ízletes főételek mellett minden GOVINDA Étterem kínálatában szerepelnek házi készítésű édességek, valamint italok, melyek nyáron kellemesen lehűtenek a nagy forróságban, míg télen fűszerezésüknek köszönhetően átmelegítik a testet.

2010-től az éttermi menüben külön figyelmet fordítunk a Candida-diétát követő vendégeinkre, így külön jelöltük az általuk is fogyasztható ételeket. Az udvaron egy sátrat állítottunk fel a megnövekedett vendégszám miatt, és főzőtanfolyamokat is tartottunk, hogyha otthon is elkészítenéd a megkóstolt ételeket!

Diákkedvezmény: – 20%

ÚJ! Családi kedvezmény (2 gyermek+ 2 felnőtt): – 10 %

Asztalfoglalás: +36-30-986-42-73
Nyitvatartása: Éttermünk hétfőtől péntekig 12:00 – 15:30 tart nyitva.
Az étterem honlapja: www.harekrisna.hu
Az étterem közösségi oldala: www.facebook.com
Cím: 4028 Debrecen, Magyari u. 2.
Facebook icon e-mail icon